UW JEUGD

ONZE MISSIE Voel je vandaag al 10 jaar jonger !

UltraLifting uw gezicht

UW JEUGD

ONZE MISSIE Voel je vandaag al 10 jaar jonger!

UltraLifting uw gezicht

OVER ULTRALIFTING

Wat is UltraLifting?
Ben ik een kandidaat?
Wat kunt u verwatchen?
Veelgestelde vragen?

HUIDVERSLAPPING VAN HET GELAAT Dit is de grootste oorzaak voor rimpels

Uw huid is de reflectie van uw gezondheid. De hoofdoorzaak van huidverslapping is veroudering. De aanmaak van collageen (zorgt voor de stevigheid) en elastine (zorgt voor elasticiteit van de huid) verminderen naarmate men ouder wordt. Fijne rimpels worden dan expressie rimpels.
HOME

GETUIGENIS

 • UltraLifting mijn gelaat

  “Het is ongelooflijk! Ik kan het verschil tussen de voor en na foto’s bijna niet geloven. Dankzij Ultralifting heb ik mijn leven terug! Bedankt, bedankt en nog eens bedankt!”

  Marisa. M 53 J

 • UltraLifting mijn ogen

  “Ik zie er nog steeds heel natuurlijk uit maar wat jonger en frisser. Ik ben zeer tevreden met de resultaat en ik zal later zeker nog eens deze behandeling met Ultralifting laten uitvoeren om dit resultaat te kunnen behouden.”

  Carina.D 62 J

 • UltraLifting mijn kaaklijn

  “Ik was zo verbaasd over het resultaat van Ultralifting. Ik lijk me 10 jaar jonger en ben opnieuw vol zelfvertrouwen. ” 

  Bianca.C 45 J

 • UltraLifting mijn Decolleté

  Ik zie er nog altijd jonger ook dan mijn leeftijd want ik verzorg mijn huid altijd erg goed. Alleen mijn decolleté blijft een probleemzône. Als ik een feestjurk of bikini aan heb zien mensen wel hoe oud ik ben. Wat ik ook deed. Daarom heb ik drie maanden geleden de UltraLifting behandeling uitgeprobeerd. Er werden diep in de huid, dus onzichtbaar, heel veel kleine “gaatjes” gemaakt. Dit zou de hergroei van collageen stimuleren en de huid van mijn decolleté weer glad en stevig maken. En, nu? Ik kan niet wachten tot de zomer want ik kan weer gerust een bikini aan!

  Nancy .D 58 J

HOE GAAT DE UltraLifting BEHANDELING?

STAP 1: Intakegesprek

Allereerst maakt u een afspraak voor een intakegesprek met uw UltraLifting therapeut. U overlegt of dit voor u een geschikte behandeling is. Of er contraindicaties zijn, wat voor resultaat u mag verwachten en wat de kosten zijn.
HOME

STAP 2: Huidanalyse met de DeepSee skin analyzer

Meten is weten! DeepSee is een professioneel computergestuurd huidanalyse systeem dat de zichtbare én onzichtbarehuidveroudering laat zien. U krijgt inzicht in de mate van verslapping, rimpelvorming, couperose, pigmentatie en hydratatie. De glans van uw huid, de huidtint en de poriënstructuur. Heel belangrijk is ook dat u inzicht krijgt in hoe uw huid zich in de toekomst zal ontwikkelen. Zo is de DeepSee analyse voor altijd een persoonlijke anti-verouderingsgids voor uw huidverzorging en - behandelingen.
HOME

STAP 3: Behandelplan opstellen

Op basis van de DeepSee-analyse maakt de UltraLifting therapeut samen met u een behandelplan. Afhankelijk van uw wensen kunt u in één sessie bijvoorbeeld een volledige gezichtsbehandeling inplannen. Of, als het qua tijd beter uitkomt, een deel van de gezichtsbehandeling. Al met twee jaarlijkse UltraLifting behandelingen ziet u er 10 jaar jonger uit!
HOME

STAP 4: Evaluatie

De UltraLifting therapeut maakt vooraf, direct na de behandeling, na drie maanden en na zes maanden foto’s. Het is belangrijk om te weten hoe uw huid reageert op de energie en wat het effect van de behandeling is. Door regelmatig te evalueren kan zonodig uw anti-huidverouderingsplan tijdig worden bijgesteld.
HOME

ONZE “STER PRACTITIONER” VAN 1ST KWARTAAL VAN 2019

Schoonheidsspecialiste Sandra Pieters

16 jaar werkervaring in de huidverbetering en schoonheidszorgen

62 UltraLifting- behandeling uitgevoerd tusen 2018/10/11 en 2019/03/30

“ Ik ben steeds geinspireerd door nieuwe technologieen, Ik doe definitieve ontharing en microdermabrasie reeds 15 jaar nu Maar steeds ben ik bezig met de nieuwste behandelingen om de klanten tevreden te houden. Ik begon ook de ultralifting en al mijn klanten waar zeer tevreden van hun resultaat. Ik ben er zeker van dat meer mensen het proberen dat ze zeer tevreden zouden zijn.”

Voorbeelden van tevreden klanten van Sandra

 • HOME
 • HOME
 • HOME
 • HOME

UltraLifting MEDIA News & Blogs