FAQ VEELGESTELDE VRAGEN

1.Voor wie is UltraLifting?

Een goede kandidaat voor Ultralifting is iemand met een huid de er minder stevig uitziet of aanvoelt. Een verlaagde wenkbrauwlijn, minder strakke kaaklijn, losse huid onder de kin of in de hals, rimpels op het décolleté zijn allemaal tekens van huidverslapping.

Ultralifting kan, in tegenstelling tot de meeste chirurgische en laserbehandelingen, ook in de zomer en bij donkere huidtypes uitgevoerd worden.

Ultralifting heeft niet tot doel om dezelfde resultaten te bereiken als een chirurgische ingreep. Het grote voordeel van deze niet-invasieve techniek is dat de huid niet beschadigd wordt en de patiënt zijn of haar dagdagelijkse activiteiten dus niet moet onderbreken.

Het beste resultaat wordt bereikt bij relatief jonge patiënten (35 tot 60 jaar) die nog een goede collageen-aanmaak hebben. Deze behandeling kan ook gezien worden als een ‘preventieve‘ behandeling van huidveroudering en kan reeds op jonge leeftijd toegepast worden.

2. Wat is UltraLifting?

Ultralifting is een niet-chirurgische, niet-invasieve ultrasoundbehandeling die gebruik maakt van het lichaamseigen wondgenezingsproces om de huid van de wenkbrauwen, de onderkant van de kin en de hals voorzichtig en geleidelijk te liften, als ook de lijntjes en rimpels op het decolleté te verminderen.

3. Hoe voelt een UltraLifting behandeling aan?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Als de ultrasoundenergie wordt afgeleverd, zult u een lichte tot matige prikkeling voelen. Het pijnniveau kan variëren van de ene persoon tot de andere.

4. Hoeveel UltraLifting behandelingen heb ik nodig?

De meeste patiënten hebben slechts één behandeling nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op ultrasoundenergie en de aanmaak van lichaamseigen collageen hebben sommige patiënten baat bij een tweede behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.

5. Wanneer zie ik resultaat en hoe lang houdt dit aan?

Sommige patiënten zien al enig effect onmiddellijk na hun behandeling, zoals de oppervlakkige rimpel is verdwenen of verminderd. De echte resultaten worden geleidelijk zichtbaar na 2 tot 3 maanden. Het uiteindelijke resultaat –die afkomstig zijn van het stimuleren van het hergroeien van collageen -is pas na 6 maanden te zien.

De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen waardoor resultaten per persoon kunnen verschillen. Uw leeftijd, huidtype en levensstijl bepalen hoelang het resultaat zichtbaar is.

6. Wat is de verschillen tussen UltraLifting en een laserbehandeling?

Lasers gebruiken lichtenergie die de diepere huidlagen(SMAS) niet kan bereiken en dus niet krachtig genoeg voor het liften van de huid. 

Ultralifting gebruikt krachtige energie van geluidsgolven – bewezen en betrouwbare ultrasoundenergie – die unieke eigenschappen bezit om op niet-invasieve wijze (zonder het huidoppervlak te beschadigen) diepe huidlagen te behandelen. Ultralifting stimuleert de aanmaak van collageen diep in de huid, wat leidt tot een klinisch significante lifting van de huid.